Eetkamerinspiratie, Stijltips

Hoe kies ik de juiste eettafel voor mijn interieur?

Happy Tables

Bij het kiezen van een geschikte eettafel komt heel wat kijken. Naast de keuze voor het type hout, de afwerking, het onderstel of de kleur is de vorm van de tafel ook belangrijk. Die verschillende vormen hebben elk hun eigen kenmerken. Maar welk type tafel heeft jouw interieur nu echt nodig? We geven je in deze blog enkele tips die deze keuze kan vergemakkelijken! 

Rechte vormen

De rechthoekige tafels zijn het meest populair en bieden heel wat voordelen. Heb je voldoende ruimte in je eetkamer? Kies dan zeker voor een rechthoekige tafel. Niet alleen omwille van het stijlvolle en strakke karakter, maar ook de ruimte die het biedt. Zo heb je genoeg ruimte om je gasten gezellig te laten tafelen. Verder heeft het ook heel wat praktische voordelen, zo kan je het eenvoudig tegen de muur schuiven of kan je er een verlengstuk aan toevoegen.

Eettafel Huff
Opties selecteren
Close

Happy Tables – Eettafel Huff

1,395.001,995.00
Opties selecteren
Close

Happy Tables – Eettafel Joel

1,395.002,195.00
Opties selecteren
Close

Happy Tables – Eettafel Max

1,295.002,195.00

Ronde vormen

Een ronde eettafel staat voor gezelligheid. Het grote voordeel aan een ronde tafel is dat hij past in kleinere ruimtes en die toch niet volledig opvult. Heb je dus geen grote eetkamer maar wil je wel een grote tafel? Dan is een ronde tafel zeker een slimme keuze! Bovendien heb je met een ronde tafel het voordeel dat de afstand tussen iedereen veel kleiner is dan bij een rechthoekige tafel. Zo kan je gezellig met iedereen een babbeltje slaan en kan je overal gemakkelijk aan.

SALE
Toevoegen aan winkelwagen
Close

Happy Tables – Eettafel Mango Rond 130cm

595.00
Eettafel Mason Rond 130
SALE
Toevoegen aan winkelwagen
Close

Happy Tables – Eettafel Mason Rond 130

895.00
Woodstock
Opties selecteren
Close

Happy Tables – Eettafel Zion

595.002,469.00

Ovale vormen

Tot slot zien we de laatste jaren ook een sterke opmars in ovale vormen. Een ovale tafel biedt eigenlijk the best of both worlds. Daarnaast oogt deze net dat tikkeltje specialer. Deze tafel heeft zowel het voordeel van voldoende ruimte zoals bij een rechthoekige tafel als de gezelligheid van een ronde tafel. Heb je dus een kleinere of smallere ruimte, dan is een ovale tafel de perfecte oplossing! Bovendien past een ovale tafel ook in elk interieur en creëer je een verbonden sfeer in huis.

Eettafel Andrea Ovaal -2
Toevoegen aan winkelwagen
Close

Happy Tables – Eettafel Andrea

935.00
Opties selecteren
Close

Happy Tables – Eettafel Fabio

1,189.001,395.00
Happy Tables - Eettafel Mango Ovaal
SALE
Toevoegen aan winkelwagen
Close

Happy Tables – Eettafel Mango Ovaal

995.00

Mee zijn met de laatste trends? Volg ons op Instagram, Facebook of Pinterest en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.